Cena menu 130,-

 

Pondělí 29. listopadu

Polévka hovězí vývar s kapáním (1,3,9)

Vepřový steak se šunkou a sázeným vejcem, šťouchané brambory (3)

Kuřecí rizotko sypané strouhaným sýrem (7)

 

Úterý 30. listopadu

Polévka boršč (1,9)

Krůtí nudličky zapečené v bramborákovém těstě (1,3)

Těstoviny farfalle s lososem, špenátem a parmazánem (3,4,7)

 

Středa 1. prosince

Polévka z bílých fazolí (1)

Vepřové medailonky na pepřové omáčce, opékané noky (1,7)

Kynuté knedlíky plněné džemem s přepuštěným máslem a skořicí (1,3,7)

 

Čtvrtek 2. prosince

Polévka zabíjačková (1)

Krůtí prsíčko v těstíčku, pečený mačkaný brambor, koktejlová omáčka (1,3,7)

Grilovaný hermelín s brusinkami, restovaná zelenina, celozrnný toast (1,7)

 

Pátek 3. prosince

Polévka krupicová s vaječnou sedlinou (1,3,9)

Pečená krkovice na cibuli a česneku, kyselé dušené zelí, bramborový knedlík (1,3)

Kuřecí „čína“ s arašídy, divoká rýže (5,6)